THE BEST SIDE OF تسبیح

The best Side of تسبیح

The best Side of تسبیح

Blog Article

برترین مجموعه عکس روز جهانی مربی برای پروفایل و اینستاگرام

تسبیح به معنای حمد، ذکر ، نیایش ، سُبحه (سبحان الله گفتن)، یاد کردن خدا به نیکی است. مسلمانان به مهره هایی که برای شمارش ذکر سبحان الله (۳۳ مرتبه) ، الله اکبر (۳۴ مرتبه) و الحمدالله (۳۳ مرتبه ) و … به رشته کشیده می شود ، تسبیح می گویند.

در این مقاله به بررسی ویژگی ها و خواص این فلز زیبا می پردازیم و به شما آموزش می دهیم که یک تسبیح نقره اصل چه ویژگی هایی دارد.

تسبیح‌های کهربا، رنگ زرد مایل به آجری دارند . دانه‌های آن بسیار درشت است و از یک نوع فسیل دریایی ساخته می‌شوند . نوع آلمانی کهربا خیلی معروف و مرغوب است؛ اما کهربای دریای بالتیک چنگی به دل نمی‌زند .

انواع تسبیح بسیار متنوع و متفاوت می باشد که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند در ادامه درباره انواع تسبیح و ویژگی هر کدام بیشتر توضیح خواهیم داد.

تسبیح از تراشیدن و شکل‌دادن مواد گوناگونی درست می‌شود. از آن جمله‌است سنگ‌های کهربا، فیروزه، عقیق و خُماهان، و نیز گل پخته که گاه مانند خرمهره لعاب داده‌شده‌است.

هرگاه تو از نظر گناه و معصیت بزرگترین فرد روی زمین باشی باز خداوند متعال به برکت این نماز گناهان تو را مغفرت کرده و می بخشاید.

به‌طور مثال تسبیح کهربا در درمان آلرژی و تسبیح شاه مقصود برای تقویت بینایی موثر هستند. به علاوه تسبیح عقیق در افزایش رزق و روزی و یسر برای ایجاد شادی تاثیر به‌سزایی دارند.

همه ما از مادربزرگ ها و یا پدر بزرگ هایمان ذکر گفتن با تسبیح

خواص ختم سوره انفطار برای حاجت و ازدواج + سوره انفطار در باران

برای جلوگیری از حاملگی چه بخوریم؟ ساده ترین روش more info جلوگیری از بارداری خانگی

برای اولین بار مسیحیان از تسبیح استفاده می کردند؛ پس زمان پیدایش تسبیح به دوران مسیحیت بازمی گردد. آنها صلیب را از انتهای تسبیح آویزان کرده  و به عنوان وسیله ی  زینت استفاده می کردند و بیشتر به عنوان گردنبند به گردن خود می آویختند، (به خصوص اسقف و افرادی که در کلیسا مشغول کار بودند)،  جنس این تسبیح ها عموماً شیشه ای بوده است.

تازه های مذهبی(زندگینامه بزرگان دینی، اصول و فروع دین، آرامش سبز، احادیث و سخنان، احکام دینی و...)

هرگاه قادر باشی این نماز را در هر روز اداء کنی، پس آن را حتماً بخوان. اگر نتوانستی، در هر هفته یک بار آن را اداء کن، اگر قادر نبودی، پس در هر ماه یک بار آن را بخوان، اگر باز هم نتوانستی، آن را در هر سال یک بار بخوان و اگر باز هم نتوانستی در عمر خود یک بار آن را به جا آور.

Report this page